FRITZ!Box 4050 router, technische gegevens

Overzicht

De high-end FRITZ!Box 4050 verkocht door FASTfiber wordt door ons gemanaged, is voorgeconfigureerd en dien je enkel nog aan te sluiten na ontvangst per post.

De router wordt gebruikt voor Fiber-aansluitingen tot 1 Gbps. Je verbindt deze eenvoudig met de aanwezige fiber modem. De FRITZ!Box 4050 heeft wifi 6-technologie, Mesh wifi , Gigabit-LAN poorten, (DECT) telefonie en kan gecombineerd worden met een FRITZ!repeater of FRITZ!Powerline. Hieronder vind je een overzicht van de technische gegevens, alle details kan je ook raadplegen op de website van de fabrikant AVM.

Technische gegevens

Netwerk

• Wi-Fi-router voor een glasvezel modem
  • 1 × gigabit-WAN, 3 × gigabit-LAN
  • Optimaal voor videostreams en IPTV
  • MyFRITZ! – onderweg veilige toegang tot de FRITZ!Box
  • Stateful packet inspection firewall met poortvrijgave voor veilig surfen
  • Ouderlijk toezicht met tijdbudget, websites blokkeren en toestaan
  • Volledige ondersteuning van IPv6
  • Eenvoudig in te stellen via de webinterface met pc, smartphone of tablet
  • Beveiligingswizard met diagnosetool en auto-update
  • Beveiligde toegang op afstand via het internet met VPN (IPSec en
    WireGuard)

Wi-Fi

• Wi-Fi 6 (Wi-Fi AX) tot 2400 Mbit/s (5 GHz) en 600 Mbit/s (2,4 GHz)
  • Breidt het thuisnetwerk uit met Mesh Wi-Fi, meerdere Wi-Fi-toegangspunten gemakkelijk samen te voegen tot een intelligent systeem
  • Compatibel met de Wi-Fi-standaarden IEEE 802.11a/g/n/ac/ax
  • Wi-Fi-versleuteling met WPA3/WPA2
  • WPS (Wi-Fi Protected Setup)
  • Wi-Fi via toets (FRITZ!DECT 440/400) en telefoons in- en uitschakelbaar
  • Wi-Fi-toegang voor gasten – veilig internetten voor vrienden

Telefonie

• DECT-basis voor telefonie (VoIP) en smarthome
  • Geïntegreerde DECT-basis voor maximaal 6 draadloze telefoons
  • 1 aansluiting voor een analoge telefoon, antwoordapparaat of fax
  • 5 geïntegreerde antwoordapparaten inclusief voice to e-mail
  • Telefoonboekcontacten lokaal of online beheren (Google, Apple en
    andere)
  • Faxfunctie inclusief fax to e-mail
  • Oproeplijst, nummerblokkering, snelkiesnummers, callthrough-functie
  • Internettelefonie (VoIP) met FRITZ!App Fon voor Android en iOS

Smarthome/media

• Smarthomefuncties voor stroom, warmte, verlichting en meer
    (DECT ULE)
  • 1 × USB voor printers en netwerkopslag (USB 2.0)
  • FRITZ!NAS – gedeelde opslag voor alle bestanden in het thuisnetwerk
  • Mediaserver streamt muziek, foto’s en films in het thuisnetwerk (DLNA,
    UPnP AV)
  • Ondersteunt onlineopslag, internetradio en podcasts

Aansluitingen

• 1 USB 2.0-aansluiting voor opslagmedia (NAS), netwerkprinters en
    dongels voor mobiel internet
  • 1 gigabit-WAN-aansluiting en 3 gigabit-LAN-aansluitingen voor
    geavanceerde toepassingen zoals NAS
  • 1 aansluiting voor een analoge telefoon, antwoordapparaat of fax

Have no product in the cart!/support/fritzbox-4050-router-technische-gegevens/