Hoe activeer ik mijn Esim?

1. Wees zeker dat je toestel de eSIM optie heeft.
  2. Connecteer je toestel via wifi vooraleer het activatieproces te starten.
  3. Als je een bestaand nummer van een andere operator overzet naar een eSIM van FASTfiber, moet je voor het scannen van de QR-code de fysieke SIM-kaart verwijderen of de eSIM van je huidige Belgische mobiele operator verwijderen. Start daarna je toestel opnieuw op. Als je dit niet doet, dan heb je twee lijnen met hetzelfde nummer, wat problemen geeft.
  4. Scan de QR code met je camera van je toestel, klik de link en volg de instructies.
    Voor sommige oudere toestellen werkt de activatie via instellingen:
    -Iphone iOS16 of ouder: Settings > Mobile Service > Add eSIM > Scan QR code
    -Android: Setting >Connections > SIM card manager > klik de + knop for ‘Add mobile plan’ onder eSIMs > Select ‘Add using QR code’ en neem een foto van de QR code. (je camera zal automatisch openen) – bevestig door OK de drukken.
Have no product in the cart!/support/hoe-activeer-ik-mijn-esim/